Nu närmar det sig! I över tjugo år har jag drömt om att få jobba som sköterska i tredje världen. Jag vill känna att jag verkligen har gjort skillnad, #handpåläggningsskillnad, när jag lämnar den här livsformen. 

Den 16 januari åker jag till Amritapuri ashram för att göra Seva på ett av Ammas sjukhus!

Älskar att följa drömmarna dit de vill ta mig!

Photo by Nick Fewings on Unsplash

Det är fascinerande hur drömmar inte försvinner, hur de kommer tillbaka till en. Ibland som en viskning i vinden, ibland mer som en ihållande molande längtan. Ibland som en total överraskning.

Den här gången kom drömmen om att få jobba som sköterska i tredje världen tillbaka till mig utan att jag förstod vad som hände. Jag bara grät, i dagar, och upplevde livet meningslöst. Till jag, genom en fråga från min dotter, förstod vad som pågick. Drömmen om att få göra skillnad som sköterska i tredje världen kallade på mig.

Jag sökte alla undersköterskejobb som fanns ute den dagen. Och fick alla 🙂 Men inget kändes rätt. Jag vill göra skillnad och träna inför att åka till utvecklingsländer och jobba. Min dotter föreslog att jag skulle komma och jobba på hennes avdelning. Hennes chefer sa ja och jag började gå in på timmar och jobba med svårt sjuka och döende. 

Förutom nya perspektiv på min verksamhet, så tränar jag min kompetens som undersköterska och börjar känna mig redo att börja förverkliga min dröm om att jobba som sköterska utomlands. 

För en månad sedan träffade jag Amma i Köpenhamn och fick min första kram. Jag kände genast att jag ville åka till hennes ashram i Kerala. Har känt mig dragen till Kerala länge men det har inte blivit av. 

Amma har två sjukhus och flera universitet. Jag har anmält mitt intresse att göra Seva som sköterska och jag ser verkligen fram till att få bidra. Det här blir den första rekognoseringsresan och jag hoppas på att lära mig mer och göra fler resor som denna. 

Vilken dröm kallar på dig?

Övning

Ställ dig upp. Sätt handflatorna mot varandra och för tummarna mot hjärtat. Böj huvudet en aning. Börja röra på dig så som det känns bra. När du känner att du landat i hjärtat – fråga vilken dröm som kallar på dig. Lyssna till svaret!

Dela gärna svaret i kommentarerna!

Kom och häng med oss!

Gratis

Välkommen den 17 december till ett fritt webinar om att vända självsabotage till kraft!

Klicka här: https://mailchi.mp/00ace3d54488/frittwebinarsjalvsabotagetillkraft

Eller anmäld dig till Självsabotörskursen som startart 1 februari! Early bird till 31 december.

Klicka här: https://mailchi.mp/8e317beb281b/alhu7w0zc6

Eller läs boken om självsabotörer och hur man vänder dem till kraft!

Kicka här: https://www.adlibris.com/se/bok/skapa-ditt-dromliv-hur-sjalvsabotor-blir-sjalvhjalpare-9789187595776