Den här artikeln handlar om oförmågan att identifiera och/eller fråga efter det du vill ha och medberoende i företagande. Jag kallar det din ha nivå.

Detta är den trettonde, i en serie om femtiotvå artiklar, om medberoende och företagande. Först ett par ord från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag beslutat att stanna i LA till den 9 april. Kände att jg behöver stanna upp, landa och fokusera på mitt team och försäljningen.

Jag bor en förort som heter Chatsworth i San Fernando Valley. Jag kommer att gå på fler Agape event, besöka en väns konstutställning och ta det lugnt vid polen 🙂

Oförmågan att identifiera och fråga efter det du vill ha

Den här artikeln handlar om oförmågan att veta och uttrycka vad man vill ha. Jag kallar det för ha nivå.

Din ha nivå avgör hur mycket du kan ta emot. Det gäller allt från kärlek till saker till pengar.

Vet du vad du vill ha? Uttrycker du vad du vill ha?

Förra året spenderade jag en vecka tillsammans med Ester Hicks och Abraham. Det var ett event som fokuserade på att öppna upp ha nivån.

Från Cancun, förra året, då jag besökte ett event om attraktionslagen med Ester Hicks och Abraham och kultiverade min ha nivå

Det jag lärde mig på eventet var att jag trodde jag hade en stor aptit och en stor ha nivå. Sanningen var den att jag hade en stor tilltro till att jag inte kunde ha, inte kunde ta emot. Jag var väldigt vag i vad jag ville ha och tog inte emot det även när det kom till mig.

Som medberoende har vi lärt oss att sätta oss själva åt sidan. Att det är fint att inte ha aptit, att inte behöva något eller någon, att klara sig själv. Vi har lärt oss att vara tysta, flexibla, ge till andra först.

Medberoende av den här formen finns i alla samhällsskick, alla kulturer. Därav  flygvärdinnan som måste tala om att sätta syrgasmasken på dig själv först.

De flesta av oss sätter syrgasmasken, symboliskt, på andra först och demonstrerar en liten eller ingen ha nivå. Vi tycker att det är fult, fel och egoistiskt att demonstrera aptit och ha nivå.

Att inte behöva någon eller något är en lögn som håller oss små.

Som företagare har vi möjligheten att fokusera på det vi vill ha, att fråga efter det och sätta oss i ta-emot-läge.

Vi vill ha en bra lön, vi frågar efter affären, vi tar emot våra kunder med öppna armar när de handlar hos oss.

Det känns gott och bra för kunden att bli väl emottagen!

Förra helgen var jag på en kurs där de presenterade Desire cirkeln. Den ser ut så här:

Jag älskar den sista delen av att dela det vidare genom att berätta vad jag tagit emot. Det känns fint att få ta del av andra vad de har tagit emot.

Idag tog jag emot att en av mina rumskompisar bjöd mig på lunch och sedan skjutsade mig till en dejt. Jag är tacksam att få ta emot av henne!

Vad har du tagit emot idag?

Detta är en artikel i en serie om femtiotvå artiklar om medberoende och företagande. Här finns organisationen för medberoende.

Nästa vecka läser du om när du lägger tyngden på andra för att känna trygghet.

Jag bjuder på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/