Om Anna Åberg

Jag har alltid sökt frihet.

Geografisk frihet
Jag ville redan som ung ha geografisk frihet att bo var jag vill och gjorde mina första långa resor i 20 års åldern. Sedan kom barnen och jag lovade mig själv att när mitt yngsta barn flyttar hemifrån ska jag börja resa igen. I januari 2012 hade jag sålt allt och började mitt liv som Digital Nomad. Jag har rest jorden runt två gånger och bott i många länder.

Frihet i tid
Men… jag ville ha mer frihet. Jag ville ha frihet i tid. Med Internet kom möjligheten att automatisera inkomster. Sagt och gjort. Med automatiserade inkomster har jag gjort annat än att sälja min tid för pengar. Till exempel har jag räddat leatherback sköldpaddor i Costa Rica, seglat katamaran i Florida Keys, pluggat spanska i Santiago de Compostella och studerat buddism i San Francisco.

Frihet i pengar
Jag har trott att pengar är lika med frihet. Jag har haft miljoner och jag har haft skulder. Faktum är att jag är lika begränsad, bunden och fast oavsett hur mycket eller lite pengar jag har. Det handlar om min inställning, inte pengarna i sig. Förstå mig rätt – jag gillar att ha mycket pengar! Men det ger mig inte automatiskt frihet. Jag har känt mig som allra mest begränsad när jag haft stor omsättning och mycket pengar på banken.

Inre frihet
1993 fick jag En Kurs I Mirakler (EKIM) i födelsedagspresent av en kollega. Jag visste på en gång jag såg kursen att jag skulle göra den. Jag var kallad.

Jag började göra lektionerna många gånger men tog mig aldrig förbi lektion 20. Det tog till 2017, en nära dödenupplevelse och att jag hörde en inre röst som sa ”jag vill predika”, för att jag skulle komma igång och göra lektionerna dagligen.

Sedan 2017 har jag studerat EKIM varje dag och upplever allt mer inre frihet. Det är den enda friheten jag egentligen sökt.

Extended Freedom Academy den FRIA utbildningen.

Studera EKIM tillsammans helt utan kostnad.

Söker du liksom jag frihet?

Mina kunder vill starta företag eller har drivit företag en längre tid. De vill ha mer frihet i sina liv och driva företag med själ i – besjälade företag.

Mitt flaggskepp är Extended Freedom Academy, det årslånga programmet som stöttar dig till besjälat framgångsrikt företagande på webben.

Söker du inre frihet kan En Kurs I Mirakler vara för dig. Vill du prova coaching med grund i En Kurs I Mirakler? Klicka här.

Vill du delta på en online retreat för inre frihet? Klicka här.

Om Anna Åberg

När jag var 23 och hade läst klart på universitetet startade jag mitt första företag. En klädbutik. Jag insåg snabbt att jag inte trivdes med att stå i affär och startade en importfirma där jag importerade kläder från Asien. Då kunde jag kombinera mitt resande med en inkomst.

Min dåvarande man och jag levde som resande i tre år. När vi skaffade barn ville vi inte resa längre, vi ville uppfostra barnen i Sverige. Det blev villan, Volvon (ingen vovve). Men drömmen om resandet som livsstil levde vidare. Jag lovad mig själv att när mitt yngsta barn flyttar hemifrån skulle jag börja om att leva som resande.

När barnen var små jobbade jag i fem år som it-tekniker. Efter fem år som anställd visste jag att jag trivdes bättre som entreprenör. Jag var då intresserad av personlig utveckling och hittade coaching.

Efter coachutbildningen startade jag mitt första coachingföretag. Det växte till att vara tre företag med coachagentur, coachutbildningar och en accelerator för att lyfta företagare till nästa nivå med hjälp av utbildning och coaching.

Min mission var att sprida allt det goda och positiva med coachingen i norra Sverige och när det var klart sålde jag bort allt som hade med coaching att göra. I samma veva flyttade mitt yngsta barn hemifrån. Nu var det dags att förverkliga det jag lovat mig själv för 23 år sedan – leva som resande.

Jag sålde hus och hem och beslutade mig för att börja mitt nya liv. Första landet blev Malta. Mina planer för försörjning var vaga, jag visste att jag ville försörja mig via webben.

Tiden som följde var full av nya intryck som expat på Malta och samtidigt testade jag olika affärsidéer på webben. När jag insåg att kärnan i allt jag gör är att lyfta mänsklighetens medvetande till nästa nivå, 2.0, och att jag kan göra det genom att använda mina coaching- och it-kunskaper i utbildningar för att fler ska sprida sina budskap till världen, då lossnade det i mitt webbföretagande! Jag älskar att det går att använda företagandet för uppvaknande och allt mer medvetenhet. Utbildningarna i mitt företag är alla för frihet och en del av medvetandeindustrin.

Min vision är klar och tydlig. Vi kan alla bygga och driva våra plattformar på webben för att sprida våra budskap, göra gott och förändra världen. Häng med du också!

Namnteckning

Comments

6 kommentarer

 1. Hello Anna,
  I just watched your interview broadcast with Lisa Natoli and was blessed by the experience and the messages shared. I love the work you are doing in the world and don’t hesitate to call you a Mighty Companion. My wife Yaulanda and I are presenter at the Pure Presence Summit. We are so excited to be apart of this great energy that will light up the universe with mighty companions from around the world. Thank you for your role and service to the summit. We are Course students as well and continue to evolve on this amazing path. Let us know if there’s anyway we can help support your work in your work in the world.

  • Anna Åberg

   Hi Oliver and Yaulanda! Thank you for your kind comment and all the wonderful work you are doing! Love you! <3

 2. Lena Kock

  Fantastiskt härligt att höra om din glöd och din väg i livet
  Vill gärna ha kontakt och bli ”smittad” av dig
  Soliga hälsningar
  Lena

 3. Ser att En kurs i mirakler avhandlas i din blogg. Boktips på en bok som många ser som en efterföljare – En kurs i kärlek. Läs om den på https://enkursikarlek.org.

 4. Boktips för EKIM-elever och EKIM-lärare: En kurs i kärlek. (enkursikarlek.org)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.