Om Anna Åberg

När jag var 7 ville jag bli arkeolog eller författare, när jag var 15, 18 , 22, 35, 47 förväntade sig omgivningen att jag skulle bestämma mig för vad jag ville bli när jag blir stor och göra karriär. Jag har aldrig förstått grejen med att göra karriär.

Har heller aldrig förstått grejen med att städa eller diska om det inte behövs.

För mig har livet alltid handlat om upplevelser, att njuta och att göra gott.

FRI UTBILDNING i facebookgrupp, vi sänder på söndag eftermiddagar!

Du är coach som vill lyckas med ditt företag!

Mina kunder är överväldigade av informationen om hur man bygger webbföretag, de upplever att tekniken är svår och de är otåliga – de vill att verksamheten på webben ska vara igång igår.

Tänk dig att du är där du helst av allt vill vara. Du tar det lugnt, är avslappnad och är med de människor du helst vill vara med.

Din mobil plingar till och du har ett meddelande om din senaste försäljning. Du vet att din omsättning kommer att vara mer än nog den här månaden, precis om den varit under många månader. Du lutar dig nöjd tillbaka och ler åt att ha mer än ett års lön på banken.

För mig har det plingat till om försäljningar när jag kommer hem från krogen, från beachen, från lunch med goda vänner, från shoppingturen – i höst kommer det att plinga till när jag kommer hem från retreat med Byron Katie i Ojai, Kalifornien.

När det plingar så vet du att efter hårt arbete har du lärt dig allt om att driva ett framgångsrikt företag. Känslan är obeskrivlig! Du är i mål.

FRI UTBILDNING i facebookgrupp, vi sänder på söndag eftermiddagar!

Så här hjälper jag dig att sprida ditt budskap över världen

Som Sir Richard Branson, grundare av Virgin Group säger:

“A business is simply an idea to make other people’s lives better”

ensam

Jag gör ditt liv lättare genom att lära dig hur du skapar din plattform på webben. 

Webben erbjuder coacher att utöka marknaden till hela Sverige, ja till hela världen.

I min vision ser jag att alla kan skapa sin plattform på webben.  Jag ser att alla är fria att kontinuerligt upptäcka och kommunicera sin potential.

Jag ser värdighet, respekt, fantastiska innovationer, väl fungerande företag som sprider sina budskap och lyfter mänskligheten till nästa nivå.

Jag välkomnar alla att ta del av min världsbild. Vill du vara med? Tillsammans sprider vi budskap som förändrar världen.

Jag tror på dig och din förmåga. Du gör skillnad.

Vad du får som i den fria utbildningen

Som medlem i den fria utbildningen tillhör du en snabbt växande skara coacher som sprider sitt budskap över världen och skapar sig en friare livsstil.

Du får konkret värdefull information om hur du:

 • bygger din plattform på webben
 • sprider ditt budskap

Du får även inbjudningar till webinarier, event och utbildningar. Vi sänder fb live och via youtube varje söndag eftermiddag.

FRI UTBILDNING i facebookgrupp, vi sänder på söndag eftermiddagar!

Om Anna Åberg

När jag var 8 åkte jag och min familj på en långresa till Storbritannien. Min farfars farfar kom som sjöman från Aberdeen till Malmö och vi skulle resa till vårt ursprung.

Webbsidans-måsten

Till höger bilder från resan till Skottland och England.

Det var en fantastisk upplevelse för en 8:a åring.

Vi bodde på B&B som var slott och ibland kojor, vi åt spännande annorlunda mat. Än idag älskar jag engelsk frukost. Sedan min första resa har jag sett resande som den ultimata formen av livsstil.

När jag var 23 och hade läst klart på universitetet startade jag mitt första företag. En klädbutik. Jag insåg snabbt att jag inte trivdes med att stå i affär och startade en importfirma där jag importerade kläder från Asien. Då kunde jag kombinera mitt resande med en inkomst.

Min dåvarande man och jag levde som resande i tre år. När vi skaffade barn ville vi inte resa längre, vi ville uppfostra barnen i Sverige. Det blev villan, Volvon (ingen vovve). Men drömmen om resandet som livsstil levde vidare. Jag lovad mig själv att när mitt yngsta barn flyttar hemifrån skulle jag börja om att leva som resande.

När barnen var små jobbade jag i fem år som it-tekniker. Efter fem år som anställd visste jag att jag trivdes bättre som entreprenör. Jag var då intresserad av personlig utveckling och hittade coaching.

Efter coachutbildningen startade jag mitt första coachingföretag. Det växte till att vara tre företag med coachagentur, coachutbildningar och en accelerator för att lyfta företagare till nästa nivå med hjälp av utbildning och coaching.

Min mission var att sprida allt det goda och positiva med coachingen i norra Sverige och när det var klart sålde jag bort allt som hade med coaching att göra. I samma veva flyttade mitt yngsta barn hemifrån. Nu var det dags att förverkliga det jag lovat mig själv för 23 år sedan – leva som resande.

Jag sålde hus och hem och beslutade mig för att börja mitt nya liv. Första landet blev Malta. Mina planer för försörjning var vaga, jag visste att jag ville försörja mig via webben.

Tiden som följde var full av nya intryck som expat på Malta och samtidigt testade jag olika affärsidéer på webben. När jag insåg att kärnan i allt jag gör är att lyfta mänsklighetens medvetande till nästa nivå, 2.0, och att jag kan göra det genom att använda mina coaching- och it-kunskaper i utbildningar för att fler ska sprida sina budskap till världen, då lossnade det i mitt webbföretagande! Jag älskar att det går att använda företagandet för uppvaknande och allt mer medvetenhet. Utbildningarna i mitt företag är alla en del av medvetandeindustrin.

Min vision är klar och tydlig. Vi kan alla bygga och driva våra plattformar på webben för att sprida våra budskap, göra gott och förändra världen. Häng med du också!

Namnteckning

Comments

4 kommentarer

 1. Hello Anna,
  I just watched your interview broadcast with Lisa Natoli and was blessed by the experience and the messages shared. I love the work you are doing in the world and don’t hesitate to call you a Mighty Companion. My wife Yaulanda and I are presenter at the Pure Presence Summit. We are so excited to be apart of this great energy that will light up the universe with mighty companions from around the world. Thank you for your role and service to the summit. We are Course students as well and continue to evolve on this amazing path. Let us know if there’s anyway we can help support your work in your work in the world.

  • Anna Åberg

   Hi Oliver and Yaulanda! Thank you for your kind comment and all the wonderful work you are doing! Love you! <3

 2. Lena Kock

  Fantastiskt härligt att höra om din glöd och din väg i livet
  Vill gärna ha kontakt och bli ”smittad” av dig
  Soliga hälsningar
  Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.