Sårbarhet är den värsta känslan för en medberoende, samtidigt är sårbarhet det absolut bästa sättet att marknadsföra via webben. Den här artikeln handlar om medberoende och företagande om att trycka ner känslor och behov för att undvika känslan av sårbarhet och vilka effekter det får för våra affärer. Först ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag varit i Umeå. Mitt barnbarn föddes för ett år sedan och vi i familjen har firat henne med pompa och ståt. Glädjen var total då hon tog min hand och vi promenerade från vardagsrummet till sängkammaren. Hennes lilla hand i min. Lycka!

Att vara sårbar i marknadsföring är det säkraste sättet att bygga genuina relationer med kunder.

Om att trycka ner känslor och behov för att undvika känslan av sårbarhet

Känslan av sårbarhet är svår för de flesta och särskilt svår för den medberoende. Vi gör allt för att undvika att uppleva sårbarhet. Sårbarhet känns som nära döden och absolut nära att bli skadad fysiskt, emotionellt, mentalt eller att bli utskrattad och få skämmas. Att vara sårbar känns som om jag är totalt utlämnad och ensam.

Medberoende skapar strategier för att skydda sig från sårbarhet vilket separerar oss från andra. Det kännas som en mur eller som om man möter en teflonpanna – allt bara rinner av.

I våra företag är sårbarhet en av de viktigaste tillgångarna för att marknadsföra. Den mest sårbara vinner.

Sårbarhet gör att vi knyter an till andra människor. Vi som företagare är de som leder processen att initiera anknytning till våra potentiella kunder. Smartaste sättet är att gör det genom att vara sårbar.

Sårbarhet är guld! Men inte på vilket sätt som helst. Bästa sättet att vara sårbar är att berätta om det som varit inte det som är nu. Det som varit och hur du hittat lösningen på det. Det är sårbarhet som skapar tillit. Kunder vill känna tillit till den de köper av.

Är du sårbar i din marknadsföring?

Läs böcker jag skrivit!

En digital nomad

Boosta din business

Vänd självsabotörer till självhälpare

12 minuter i Pefkos

12 minuter i paradiset

Lyssna till mina poddar

Anna Aberg pod

Uppskattande ledarskap

Rivstarta 2018!

Rivstarta 2018 med att hantera alla självsabotörer så du lyckas med dina mål!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/81056

Detta är en artikel i en serie om femtiotvå artiklar om medberoende och företagande. Här finns organisationen för medberoende. 

Det finns även 12 stegsprogram för företagare som är i skuld och/eller har ett beteende av att tjäna för lite, DA.

Nästa vecka läser du om att vägra tro på en kraft större än sig själv.

Jag bjuder på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/