Omvälvningarnas tid!

Omvälvning på engelska är disruptive. Omvälvande företag är de som vänder upp och ner på en hel marknad som till exempel Airbnb, Lyft, ZipCar, Charity Water.

Jag njuter av att få göra skillnad.

I mitt nya äventyr att göra skillnad öppnas en helt ny värld. Jag gör skillnad, #handpåläggningsskillnad, i att jobba som undersköterska inom specialistvård.

Det är fascinerande att tillhöra en arbetsstyrka på 5000 personer!Totalt nytt för mig som driver fåmansbolag. Fascinerande att bära uniform. Vi ser likadana ut allesamman. Jag är på resa och äventyr in i en annan kultur.

När jag var 17 år funderade jag på vad jag ville ha av livet. Jag läste mycket böcker och såg på filmer och tänkte att det bästa måste vara att bli skådespelare. Som skådeskelare skulle jag få uppleva många olika sorters liv. Jag anmälde mig genast till dramaprogrammet på Edelviks folkhögskola.

Nu när jag ser tillbaka på mitt liv så har jag levt många liv. Intentionen jag satte som 17åring har varit en ledstjärna. Jag känner tacksamhet att ha förmånen att få uppleva många liv i ett.

Mitt nya äventyr, den inre resan att få göra skillnad genom att ge omsorg till svårt sjuka och döende gör att jag ser entreprenörlivet i ett annat perspektiv. I dödens närhet ser jag vikten av det vanliga livet. Hur viktiga de vardagliga kontakterna är, respekten, vänligheten och kärleken. Allt annat är oväsentligt.

I Diamantskäraren uppmanar Geshe Michael till en Cirkeldag varje vecka. I Cirkeldagen mediterar man, lär sig något nytt av en expert och ger service  till exempel till sjuka. Cirkeldagen ger helt nya perspektiv och det påverkar affärerna i en positiv riktning.

Jag känner absolut av perspektivändringen i att ge service till sjuka.  Ändringen i perspektiv gifter sig fint med mina affärer. Jag älskar den nya resan, mitt äventyr till inre frihet och att gör skillnad.

Hur integrerar du olika perspektiv i ditt liv?

Anna rekommenderar

Gratis

En digital nomad – får man leva som man vill?

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA

Diamantskäraren

Måndagar kli 12 – 13 studerar vi Buddism och affärer. Häng med kostnadsfritt! Vi startart igen den 6 augusti.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/products/70688-Diamantskareren

Fri utbildning

Jag bjuder på fri utbildning för godhjärtade företagare som vill göra skillnad genom sitt företag.

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Superbilligt

Business as A Practice. Medlemsprogrammet för dig som vill få en ny andlig rutin per månad för att gå från vaghet till klarhet.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/90991

Dyrt

Extended Freedom Academy för coacher! Är du coach och vill leva på att coacha? Jag lovar dig att stanna i Extended Freedom Academy tills du omsätter en miljon per år.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/78505-extended-freedom-academy

Extended Freedom Academy för dig som vill göra skillnad. Jag lovar dig att stanna i Extended till du uppnått det mål du sätter för att göra skillnad.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/89792