Otålig? Du vill ha inkomster från webben redan igår?

Är du också otålig? Vill du att inkomsterna från webben ska ha startat redan igår? Den här artikeln handlar om hur vi kan hantera vår otålighet och hur snabbt det kan gå att skapa inkomster via webben. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag seglat katamaran i Florida Keys. Oj, vad vi har varit med om äventyr! Bland annat gått på grund. Vattnen rund Florida Keys är extremt grunda. Som tur är har vi en katamaran som inte kräver mycket djup. Vi gick på grund men kunde komma loss då tidvattnet ökade.

OtåligKey Largo i Flordia.

Otålig? Du vill ha inkomster från webben redan igår?

De flesta av mina kunder, inklusive mig själv, är otåliga och vill ha inkomster via webben snabbt. Hur snabbt kan man skapa inkomster via webben?

Först, vår otålighet kan vara en självsabotör. Med självsabotör menar jag att vi har beteenden som saboterar det vi verkligen vill åstadkomma.

När jag är otålig tar jag gärna genvägar som ofta blir senvägar, det är ett exempel på självsabotage. Eller så kan jag klaga på att allt går för sakta, att jag misslyckas för att system går för sakta, för att det finns för lite timmar per dag som jag kan jobba, för att det är för mycket problem med tekniken, för att samarbetsparters är för långsamma. Du ser mönstret. Jag skyller på allt annat för att det går långsamt så jag accepterar att jag aldrig blir klar. Det är självsabotage.

Otålighet är något de flesta entreprenörer brottas med. Ett klokt sätt att hantera självsabotörer på, som jag lärde mig när jag studerade analytisk psykologi, är att vända kraften i beteendet till något positivt.

Till exempel när jag upptäcker att jag är otålig så tittar jag på vad som ger effekt till det jag vill uppnå. Här är det viktigt att ställa frågan HUR istället för varför. Hur kan jag lösa de tekniska problemen? Hur kan jag skapa mer tid till att jobba? Kanske kan jag be om hjälp? Kontakta support? Köpa tjänst av en virtuell assistent? Kanske behöver jag gå en utbildning? Kanske behöver jag en mentor eller en coach?

Hur hanterar du din otålighet? Skriv i kommentarerna!

Hur snabbt kan man tjäna pengar via webben? Med rätt arbetssätt och metod kan man lätt tjäna pengar via webben på tre månader.

Här är länkar till hur man gör:

Är du webbentreprenör?

Hur du förbereder ditt företag för passiva inkomster.

Hur man bygger webbföretag.

Nästa vecka läser du om hur det är att samarbeta med en virtuell assistent. Hur samarbetar man när man är på andra sidan jordklotet?

Godhjärtad coach som vill göra skillnad? Vill du vända självsabotage till kraft?

Klicka här: https://mailchi.mp/8e317beb281b/alhu7w0zc6

Ta del av fri utbildning via sårbara och nära mejl. mejl varannan söndag i att bygga företag! Prenumerera här

Comments

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

3 kommentarer

  1. Jag har grymt mycket tillit till att ALLT kommer till mig precis i rätt ögonblick <3

  2. Bra skrivet, precis vad jag behöver höra just nu. Lätt att leta fel hos en själv. Är i uppstart och har levt med idén länge så varför händer inget? Då gäller det att titta över tid och se, det har faktiskt hänt en del. Och andra måste få komma ikapp, de har ju inte varit med under hela förarbetet. Men visst är det svårt och tålamodskrävande. Blir jag riktigt rastlös så funkar det alltid att ge sig ut och vandra! Det kan t o m komma nya idéer…. 😉

  3. Quality posts is the main to invite the users to go to see the
    website, that’s what this web site is providing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.