Hej!

I början av oktober gjorde vi en retreat i Skåne där vi spelade Miracle Choice en helg. Under retreaten uppstod lusten att göra en längre retreat då vi åker över bron i liknelse med En Kurs I Mirakler textboken kapitel 16, underkapitel VI vers 7.

"Själva bron är ingenting annat än en ändring av perspektivet på verkligheten. På den här sidan är allt du ser kraftigt förvrängt och ses ur ett helt felaktigt perspektiv. Det som är litet och obetydligt förstoras, och et som är starkt och mäktigt reduceras till att vara litet. Under  övergången uppstår en period av förvirring, under vilken en känsla av verklig desorientering kan uppträda. Men var inte rädd för det, för det innebär endast att du har varit villig att släppa taget om den förvrängda referensram som tycks hålla samman din värld."

I april åker vi över bron till Danmark, håller Heliga Ande och varandra i handen när vi blir desorienterade och tränar att ändra perspektivet på verkligheten, från torsdag till söndag, 13 - 16 april 2023.

Facilitator

Anna Åberg, student av En Kurs I Mirakler (EKIM), anordnar och faciliterar retreaten. Anna fick kursen 1993 och en nära-döden-upplevelse 2017 gjorde att Anna tog studierna av Kursen till heltidsstudier. När pandemin startade började Anna hålla dagliga 15 minuter långa bönestunder för de drabbade i pandemin. Bönestunderna har sedan dess utvecklats till dagligt läsande och praktiserande av EKIM både online och irl. Läs mer på ekimtillsammans.se och gå med i facebookgruppen EKIM tillsammans för mer information.

Plats & boende

Vi åker söder om Köpenhamn till Rødvig Stevns, Danmark, där vi hyr hus via Airbnb. Ett hus är hyrt som inhyser 8 personer, en plats kvar. I området finns fler hus att hyra. Om vi blir fler än 8 erbjuder Anna hjälp att hyra rum eller hus i närheten via Airbnb. 

Området är vid havet med strand och härlig natur. Här ser du fler bilder på Instagram: @sommerhuset.stuven

Rødvig Stevns ligger 1,5 timme söder om Köpenhamn med tåg. 

Innan retreaten

Retreaten kommer att starta redan när du bokat, därför erbjuds du att delta på en messengertråd för att vara i kontakt med dina Mäktiga Följeslagare under sinnets resa till helande.

Du erbjuds också att delta på ett zoommöte innan retreaten där du kan ställa alla dina frågor. 

Kom gärna med i facebookgruppen EKIM tillsammans för dagligt stöd. 

Schema

Schemat är ungefärligt, vi följer gruppens utveckling och tar gemensamma beslut kring ändringar.

Vi kommer att dela in oss i grupper som ansvarar för mat, städning, mysfaktor, teknik och mer vi finner relevant. Gruppindelningen görs innan retreaten börjar.

13 april

Resdag.

Kl 15 Vi träffas i @sommerhuset.stuven.

Kl 16 Öppningssession med Anna Åberg.

Kl 17 Middag

Kl 18 Film: Kom Hem av Frances Xu

Kl 21 Frågor, svar och Altarsession

14 april

Kl 8 Dagens lektion och meditation 

Kl 9 Frukost

Kl 10 Spel Miracle Choice

Kl 12 Lunch

Kl 13 Spel Miracle Choice

Kl 15 Promenad

Kl 17 Middag

Kl 18 Film

Kl 21 Frågor, svar och Altarsession

15 april

Kl 8 Dagens lektion och meditation

Kl 9 Frukost

Kl 10 Spel Miracle Choice

Kl 12 Lunch

Kl 13 Spel Miracle Choice

Kl 15 Promenad

Kl 17 Middag

Kl 18 Film

Kl 21 Frågor, svar och Altarsession

16 april

Kl 8 Dagens lektion och meditation

Kl 9 Frukost

Kl 10 Avslutande session med Anna Åberg

Kl 12 Lunch

Kl 13 Städa ur huset

Kl 15 Retreaten avslutas


Resa till retreaten

Du ordnar själv resa till retreaten. Vi träffas via zoom innan samt har en messenger tråd där du kan hitta vänner att samåka med. Det finns tågstation i Rødvig Stevns om du föredrar det.

Ditt bidrag

Du kan välja det rekommenderade priset, betala mer eller betala mindre. Du kan betala allt på en gång, eller göra avbetalningar. De första 8 som betalar har boende i det hyrda huset, därefter hjälper Anna gärna till att hitta boende i närheten. Om du väljer eget boende betalar du boendet separat- 

Bokningsavgift på 500kr återbetalas inte vid avbokning. Resan till retreaten och mat tillkommer. Vi kommer att göra matlag och dela på kostnaden för mat.

Det finns 8 platser i bokat hus, först till kvarn. Efter det finns det flera hus att hyra via Airbnb i närheten, Anna hjälper gärna till att hitta rum och hus.

Avbokning: Observera att om du avbokar betalas allt tillbaka utom bokningsavgift a 500kr.