Den här artikeln handlar om passion för högkänsliga ledare. Ulrika Hederberg, expert på högkänsliga ledare, delar kunskap om passion när man är högkänslig ledare.

Jag träffade Ulrika för just över ett år sedan. Ulrika är en grym ledare och inspiratör med sin öppenhet och sårbarhet. Jag är glad att ha henne som gästbloggare.

ledare

Ulrika Hederberg, expert på högkänlsiga ledare

Passion för högkänsliga ledare

Jag är så glad att få vara dagens gästbloggare. Jag heter Ulrika Hederberg och driver www.konstenatträckatill.se där jag hjälper högpresterande och sensitiva ledare att räcka till. Hur de går från otillräcklighet till självklarhet.

Jag har nästan på dagen hängt med Anna ett år på webben via kursen Extended Freedom Academy. En kurs jag varmt kan rekommendera om du vill lyckas med ditt företagande på webben. Idag är jag inbjuden för att skriva om PASSION!

VAD ÄR PASSION?

Jag möter många som inte vet vad de brinner för eller älskar att göra, de anser sig inte ha en passion. Det kanske just är ordet – passion – som förblindar dem? Att det måste vara något storslaget som att exempelvis rädda världen.

För mig är passion när du glömmer bort tid och rum. När du gör något lustfyllt. Då tiden flyger iväg och du glömmer bort att äta och helt plötsligt kurrar magen av hunger många timmar senare.

Det kan ske när du gör ett moment i ditt arbete eller när du gör något på din fritid. Det behöver inte bara vara en sak. Men ofta kan det finnas en gemensam nämnare i det du tycker är lustfyllt, det kan vara att planera, organisera, skapa, utveckla etc.

VAD FÅR DIG ATT LYSA?

Jag satt för ett tag sedan på en middag där en väninna sa att hon inte visste vad hon älskar att göra. Men vi andra såg vad hon är riktigt bra på och vad hon pratar om passionerat. När vi sa det till henne blev hon lite generad och förvånad (över att vi såg hennes potential), men såg att det vi sa stämde. Det är lätt att bli blind och inte se sin egen potential för den ligger ofta naturligt hos oss.

Men det som hände efter den insikten var så intressant och tyvärr mycket vanlig. Genast satte hon upp hinder om att hon inte kunde arbeta inom det området hon brann för. Hon ansåg att det fanns för få tjänster, att hon måste ha en annan utbildning och att hon nu är för gammal.

Hon stängde dörren direkt innan hon ens vågade gå innanför den för att utforska vad det fanns för möjligheter för henne att arbeta med hennes passion. Hur vet hon att det inte går om hon inte utforskar det?

Jag tycker det är ledsamt att se hur hon och många andra begränsar sig själva av olika anledningar. Det kan vara låg självkänsla, inte kan väl jag (Jante), rädd för att misslyckas, rädd för att lyckas mm. Det kan finnas en mängd orsaker och gamla föreställningar som håller oss kvar i den trygga vardag vi är vana att befinna oss i, men som kanske inte alls är en vardag vi trivs och mår riktigt bra i.

VÅGA UTFORSKA DIN PASSION, DIN POTENTIAL, DIN MENING I LIVET.

Min passion har blivit mitt arbete. Jag älskar nämligen att se människor slänga sina gamla mönster och föreställningar från sin uppväxt om hur livet ”borde vara” och istället börja leva ett liv utifrån sin inre längtan, sina innersta behov, sitt sanna jag. Det gör mig varm i hjärtat när jag kan vara ett stöd på vägen till självförverkligande.

I augusti startar jag en pilotkurs – Hitta din passion – som du är varmt välkommen till om du vill djupdyka i din potential och utforska dina möjligheter till att leva din passion.

högkänsliga ledare

Klicka här för att läsa mer om Hitta din passion: http://www.konstenattrackatill.se/landningssida-din- passion-32003099

På gång

Nästa vecka läser du om likheter och skillnader kring passion i relationer och i företagande.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Vill du veta mer om Extended Freedom Academy?

Skicka ett mejl med rubrik Jag vill veta mer om EFA till anna.aberg @ annaaberg.se och du får en Discovery Session värd 3 800 kr plus moms med mig eller någon i mitt team. (Kanske till och med Ulrika som skrivit den här artikeln 🙂 )