Den här artikeln handlar om hur du påverkar genom att ge plats. Men först ett par ord från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag spenderat i London. Oj, så mycket kul det finns här! Jag bor i ett entreprenörskollektiv och lär mig hur man bygger den typen av verksamhet. Det är mycket att lära med det finansiella, roller, konflikter, matprogram och såna enkla saker som att det är viktigt att det finns många toaletter när man bor många tillsammans!

Alla i huset har roller, jag är ansvarig för trädgården. Det tycker jag mycket om då min farfar hade handelsträdgård. Det känns fint att klippa gräsmattan och rensa ogräs.

Det finns så mycket roligt att göra här i London. Jag har bland annat deltagit på en workshop för att spela trummor. Helgen har jag spenderat på landet i vackra Croydon Hall med yoga och meditation.

Nästa vecka ska jag dansa five rhythms, vilket jag tror är ecstatic dancing, liknande det jag dansar på Bali, Ubud.

Här skulle en fin bild vara. Men uppkopplingen är dålig på den brittiska landsbygden, bilden går inte att ladda upp.

Påverka genom att ge plats

Om du är lite som jag så vill du påverka till ett bättre samhälle. En del av oss vill påverka till en bättre miljö, till fred, till bättre relationer, till mer frihet.

På webben har vi möjlighet att påverka storskaligt. Vi påverkar genom att kommunicera vår främsta värdering som vi delar med våra idealkunder. På nätet följer vi de som delar våra värderingar.

När du ger plats till de som delar värderingen du och dina kunder delar så attraherar du fler följare i och med att den du ger plats och du delar nätverk. Du påverkar därmed i större och större skala.

Nyckeln är att veta vilken värdering du delar med idealkunderna och kommunicera den.

Vilken värdering delar du med dina kunder?

Jag delar värderingen frihet. På onsdag kommer jag och Johanna Bjurström att prata om hälsa för entreprenörer. Som entreprenörer kan vi skapa frihet genom att sluta sälja vårt tid för pengar. För att göra förflyttningen i beteende och attityd till att tjäna pengar via system på webben så behöver vi god hälsa.

Kom och lyssna till samtal om hälsa med Johanna och mig.

Klicka här på onsdag kl 18: 

https://zoom.us/j/835352705 eller ring: 08 4468 2488, ID: 835 352 705, International numbers available: https://zoom.us/zoomconference?m=zrQ8EgGaDR4-MaNhdWSahC-0DdZJcMKS

På tisdag händer det spännande saker i Gävle! Kom och delta!

https://www.facebook.com/events/1411737648840734/?object_id=1411737648840734&event_action_source=48 

Nästa vecka startar oktobers tema paradoxer. Livet och att driva företag är fyllt av paradoxer. T ex bromsar och gasar vi ofta samtidigt. Jag delar mina bästa tips på var du ska bromsa och var du ska gasa i ditt företag.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här:https://annaaberg.se/fri-utbildning/