September handlar om att ge plats. Vanligt är att vi pratar om att ta plats. I den här artikeln diskuterar jag värdet som företagare i att ge plats. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan började i Stockholm med Nofficelunch och ansökan om visum till USA. Gick inte bra på ambassaden, företaget jag ska studera hos måste vara ackrediterade via Homeland Security. Nofficelunchen var jätterolig! Älskar att träffas och prata företagande!

Resten av veckan har jag spenderat i Malmö med Maria Appelqvist som utbildar romantiska entreprenörer till att leva ett liv i överflöd. Vill du träffa Maria, häng med på vårt webinar för romantiska entreprenörer på onsdag kl 18 här: https://zoom.us/j/168465621

Jag har också hunnit med en storytellingkurs i Köpenhamn. Jag hittade en historia från då jag var barn som jag ser har skapat min framgång. Vill du höra historien? Kom och lyssna på lördag i Malmö eller söndag i Varberg.

Ge plats

Här är Kerstin, jag, Maria, Henrik och Doraj på storytellingkurs med Toast Masters.

Ge plats!

Ge plats är en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Att ge andra plats, att lyfta andra, att se andra att tro på andra.

Ju mer du lyfter andra desto mer framgångsrik blir du själv.

Titta bara på hur riktigt framgångsrika människor gör. Pat Flynn, en av mina favoriter, lyfter alltid andra i podkasts, i blogginlägg och i föreläsningar. Natalie Sission samma lika. Natalie intervjuade vår egen Frida Kabo i veckan. Längtar till intervjun sänds. Eller titta hur Marie Forleo gör i sin video blogg.

Att ge plats till andra vinner den du lyfter på, din tribe som får ta del av den nya kunskapen och du själv.

Vem ger du plats den här veckan?

Den här veckan ger jag bland annat plats till Maria Appelqvist som berättar om den romantiske entreprenören och de andra sju entreprenörsarketyperna som är våra tillgångar för att skapa framgång.

Klicka på den här länken på onsdag kl 18: https://zoom.us/j/168465621 och du är med i vårt samtal om entreprenörsarketyper.

Nästa vecka ger jag dig tre konkreta sätt att ge plats till andra.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/