Saker jag vet idag som jag önskar jag vetat vid uppstarten av webbföretaget

I boken, En digital nomad, skriver jag just nu om starten av webbföretaget. Att gå tillbaka i tiden och beskriva vad som hände är nyttigt. Bland annat får man syn på allt man var rädd för som löst sig alldeles utmärkt.

Jag önskar att jag hade kunnat kontakta mig själv för 2,5 år sedan och berätta att allt kommer att gå bra.

Jag skulle berätta att bara jag håller koll på kassaflödet och ger mig tid så löser sig allt. Jag skulle också ge tips på de bästa systemen så jag slapp testa alla dåliga. Till sist skulle jag ge mig rådet att prioritera nätverk av idealkunder i sociala medier.

Här är min lista på vad jag velat veta:

Vill du veta mer om att starta webbföretag? Den 27  oktober börjar utbildningen Starta webbföretag.

Mer information om utbildningen hittar du här.

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här.

Comments

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

6 kommentarer

  1. I just want to mention I am just beginner to blogging and site-building and actually liked you’re web-site. Very likely I’m going to bookmark your site . You really have superb article content. Appreciate it for revealing your webpage.

  2. I just want to tell you that I am beginner to blogging and site-building and certainly liked your web blog. More than likely I’m likely to bookmark your website . You really come with great well written articles. Cheers for sharing with us your blog site.

  3. Thank you for sharing superb informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and just couldn’t come across. What an ideal web-site.

  4. I simply want to say I am newbie to blogging and site-building and seriously savored your blog site. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You certainly have beneficial articles and reviews. Thanks a lot for sharing your web site.

  5. I simply want to mention I am newbie to weblog and actually savored you’re website. More than likely I’m planning to bookmark your blog . You really have really good writings. Thanks for revealing your website.

  6. Hello.This post was extremely interesting, particularly since I was investigating for thoughts on this subject last Wednesday.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.