I boken, En digital nomad, skriver jag just nu om starten av webbföretaget. Att gå tillbaka i tiden och beskriva vad som hände är nyttigt. Bland annat får man syn på allt man var rädd för som löst sig alldeles utmärkt.

Jag önskar att jag hade kunnat kontakta mig själv för 2,5 år sedan och berätta att allt kommer att gå bra.

Jag skulle berätta att bara jag håller koll på kassaflödet och ger mig tid så löser sig allt. Jag skulle också ge tips på de bästa systemen så jag slapp testa alla dåliga. Till sist skulle jag ge mig rådet att prioritera nätverk av idealkunder i sociala medier.

Här är min lista på vad jag velat veta:

Vill du veta mer om att starta webbföretag? Den 27  oktober börjar utbildningen Starta webbföretag.

Mer information om utbildningen hittar du här.

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här.