Den här artikeln handlar om vilka system du behöver för att klara framgång på webben och det är inte bara webbaserade system.

Först ett par ord från livet som digital nomad. I söndags landade jag i Los Angeles. Tillbaka till 25 graders värme, solsken och blå himmel. Det är fantastiskt vackert att gå på hajk i bergen runt Los Angeles.

framgång

Så här fint var det när jag och Jeanette Morris gjorde en hajk.

Jag bor via airbnb i Santa Monica vid third street promenade där det finns bra mat, coola barer,  grym beach och board walk plus meditation och yoga. Här trivs jag!

Tävling!

Vilken stad är jag i den nya filmen på annaaberg.se? Gissar rätt, mejla mig på anna.aberg @ annaaberg.se och du kan vinna en discovery session, värde 3 800 kr plus moms.

Sätt upp system för att klara framgång på webben

För att klara framgång på webben behöver vi stödsystem som håller oss från att bli överväldigade. Då och då säger någon av mina klienter att de är rädda för att få för många kunder – de vet inte hur de ska klara att ta väl hand om kunderna om det blir för mycket. Därför ska du ha system som ger stöd till att klara massor av kunder 🙂

Det finns två typer av system som håller oss från att bli överväldigade.

  1. Webbaserade stödsystem
  2. Stödsystem i verkliga livet

Webbaserade stödsystem

Bra webbaserade stödsystem för att klara hög belastning är de som automatiserar i hög grad.

Stödsystem i verkliga livet

När det tar fart och du blir framgångsrik kommer du att behöva stöd av de som gjort det du gör. Skapa ett team runt dig av de som är mer erfarna än du själv. Här följer några vanliga sätt att bygga ett team.

  • mentor
  • coach
  • styrelse
  • rådgivande styrelse
  • mastermind

Vad är ditt bästa stöd för att klara framgång? Skriv i kommentarerna.

Nästa vecka får du veta hur du säljer genom att dela din kompetens.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!