Konverterar inte din webbsida besökare till kunder? Med några enkla förändringar kan du sälja via din webb. Den här artikeln handlar om hur du skapar en webbsida som säljer.

Men först några rader från livet som digital nomad. Jag är kär i New York! Aldrig någonsin har jag haft en längtan hit. Gillar inte storstäder och hade aldrig åkt hit om inte Ann Ljungberg hade skrivkurs här.

Vi är tre tjejer, Anna Bergström, Pernilla Persson och jag, som hyrt lägenhet i Cobble Hill, Brooklyn, via Airbnb. Ett underbart område med mysiga restauranger och butiker och bara 20 minuter med tunnelbana till Bryant Park på Manhattan.

En vecka i New York är för lite. Jag kommer att återvända och stanna minst ett par månader. Rekommenderar varmt Cobble Hill och Brooklyn.

webbsida_som_säljer

Fantastisk vy av Manhattan på promenad i Brooklyn Heights.

Idag reser jag till LA och om två veckor blir det Bali med mellanlandning i Kina. Kina har jag aldrig besökt tidigare.

Idag registrerar jag mig för att blogga på Svenska resebloggar. Håll tummarna för att jag kommer med!

Skapa en webbsida som säljer

Försäljning är relationer, att förstå dina kunders behov och leverera det de behöver. En webbsida ger möjlighet till relationer.

En webbsida som säljer ska innehålla:

  • information som berättar vem sidan riktar sig till och vad besökaren får ut av att läsa vidare, så dina kunder vet om informationen är för dom eller inte
  • ett personligt mottagande med en bild där du ler, det är som om du står vid dörren och tar emot gäster i ditt hem
  • möjlighet för besökaren att få ett gratis smakprov på vad du erbjuder i utbyte mot deras mejladress så att ni kan börja lära känna varandra
  • information via blogg, podcast eller video om vad du levererar så dina kunder kan bygga förtroende och tillit till dig och din tjänst/produkt

Det som varit avgörande för min försäljning är optin till min fria utbildning. I den får kunderna lära känna mig och vad jag levererar.

Vad har gjort att du säljer på din webbsida?

På gång

Den 27 oktober intervjuar jag Marie Hagberg om PR för småföretagare. Häng med du också: http://app.webinarjam.net/register/1250/60c45dc457

Nästa vecka får du veta hur sätter upp ett system som skapar framgång på webben.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!