Den här artikeln handlar om att skapa innehåll för webben. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Jag har varit en vecka i Barcelona för att färdigställa min bok En digital nomad. Jag har i princip stängt in mig i lägenheten och tokskrivit. Det är kul och snart är boken klar.

webben

Spansk tapas på en trevlig bar i Barcelona.

Nästa vecka kommer jag att vara i Sitges, tre mil söder om Barcelona för att hålla Business Bootcamp tillsammans med Siv Thuresdotter. Vi är ett tiotal entreprenörer som träffas för att intensivt jobba med att lyfta allas företag till nästa nivå. Vi har intressanta föreläsningar, mastermind och coaching på schemat.

Skapa innehåll för webben

Blir du stressad över vilket innehåll du ska skapa på webben? Ska jag ha blogg? Podcast? Webinarier? Synas på facebook? Instagram? Var ska jag börja?

Många av mina kunder är överväldigade av information kring vilken typ av innehåll man ska skapa.

Böra alltid med att ta reda på vilken information dina kunder vill ha. Ha en ständig dialog med kunderna för att hela tiden veta vad som är viktigast just nu.

Sedan väljer du det sätt kunderna vill ha informationen presenterad på. Det kan vara i text på en blogg, i bilder, via ljudfil i en podcast, film eller träffar med verklig interaktion.

Allt innehåll du skapar ska utgå från din webbplats för att sedan delas via sociala medier. Så oavsett om du bloggar, gör podcast, gör videos, bilder eller webinarier så ska informationen alltid först finnas på din webbplats.

Ett exempel:

Du gör videos och laddar upp på din youtube kanal. Bäddar in videon i ett blogginlägg på din webbplats och delar blogginlägget i facebook, twitter och LinkedIn.

Många tycker att det kräver mycket tid att skapa innehåll för webben. Nästa vecka håller Ann, Ann och jag Content Bootcamp i Sitges där vi lär ut hur man gör innehåll för webben. Bootcampen går ut på att skapa massor av innehåll så man slipper ha det hängande över sig att skriva, filma, skapa och skriva. Kom med du också och skapa innehåll för webben för månader framöver!

Mer om Content Bootcamp läser du här.

Jag tror på dig! Jag vet att du kan lyckas på webben! Nästa vecka får du artikeln Du kan göra det!

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!