Sitter du fast? Kommer du inte loss? Den här artikeln handlar om hur du skapar nystart i ditt företag. Men förs ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag spenderat i England. Jag har varit i London och i Somerset bland blommande hägg och mjuka kullar av grönska.

Jag har gjort två kurser i personlig utveckling och yoga. Där emellan har jag bott i ett kollektiv kopplat till coachutbildningen jag går. Det händer mycket nu och utbildningarna sätter fart på processer som integrerar delar av mig själv som jag inte velat se tidigare. Tufft arbete men oh så skönt att vara mer närvarande, klarare och mer effektiv.

Nystart

Somerset, UK.

Hur du skapar nystart i ditt företag

Lisa skrev till mig om hur hon sitter fast. Hon vet att hon vill öka sin omsättning hon vet vad hon vill sälja men det händer ingenting.

Jag känner igen mig så väl! Har varit i den situationen många gånger! Det är som klister, går knappt att andas i den situationen. Jag tycker att jag gör allt rätt men ändå lossnar det inte.

Till att börja med vill jag gratulera Lisa. Att du sitter fast beror på att du är redo att ta nästa steg. Så ta ett djupt andetag och ta in det. Du är på helt rätt ställe, allt är som det ska.

Just nu vet du inte vad nästa steg är. Det är det som är grejen. Att vara i ”jag vet inte” är bland det värsta som finns och du försöker göra saker så att det ska verka som om du vet. Sanningen är den att du har ingen aning om vad nästa nivå är.

Bara att inte ha en aning skapar panik. Panik gillar vi inte ett dugg. Panik är faktiskt ett tecken på att du är på rätt väg.

Ta ett djupt andetag igen.

Grattis till att du känner panik. Du är nära nästa steg.

Att se det som är, att du inte vet är grunden för nystart. Från att acceptera panik och att inte ha en aning rekommenderar jag att undersöka vad som vill bli skapat nu.

Här är tre sätt att ta reda på vad som vill bli skapat nu:

1. Prata med dina kunder – vad händer hos dem just nu? Vilka problem står de inför? Vilka lösningar önskar de?

2. Om ditt företag hade en röst – vad skulle det säga? Skriv vad ditt företag säger, vill, önskar?

3. Titta på dina rutiner. Vad gör du varje dag som för företaget framåt? Gör mer av det.

Grunden för nystart är att acceptera läget som det är. Vad behöver du acceptera? Skriv i kommentarerna!

Nästa vecka lär du dig om att gå utanför ramarna och transformera din marknadsföring!

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

På gång

Snart startar Extended Freedom Academy

Kom med du också!

Skicka mig ett mejl om du vill snackas om Extended! anna.aberg @ annaaberg.se