Den här artikeln är en av många, under mars månad, som handlar om frihet. Vad händer när du slappnar av? Inget är under kontroll i alla fall.

Men först några rader från livet som digital nomad. I dag startar Extended Freedom Academy Mexico! Alla som går Extended Freedom Academy  har möjlighet att komma och gå utbildning med mig runt om i världen. Den här veckan har vi det här sköna gänget här!

Kontroll

Från vänster: Frida Kabo, Ellinor Karlsson, Annika Elgeskog, Anna Åberg, Viktoria Davidsson, Linda Esseholt.

Vi ska göra masterminds (vill du delta på en öppen mastermind i Noffice de 6 april? Anmäl dig här.), fotografera, filma, skriva och göra Joint Ventures.

Slappna av, inget är under kontroll

Gud vad det kan vara jobbigt med förändring! Med min nya coach utmanar mig bortom mina gränser. Det är därför jag har anlitat henne. Det är därför jag betalar dyra pengar. För att jag ska förändras och bli kvinnan som hanterar en större tribe, ett större företag, mer pengar. Det är vad jag vill. Jag vill göra mer gott i världen. Men oj vad jag inte vill göra förändringen. Jag gör motstånd. Jag vill ha kontroll över allt som händer. För jag är rädd och är i förändring. Alla mina självsabotörer står upp och sjunger kanon i mina öron.

Självsabotörerna gör att jag glömmer, blir trött, måste sova. De gör att allt går segt och krångligt. De övertalar mig att jag inte kan, att jag inte har det i mig att göra det som krävs. De berättar att jag ska nog sluta resa. Det vore bättre om jag hade ett hus och bodde i Sverige. De säger att jag är för gammal, att jag inte vill längre.

Jag kämpar och kämpar. Det säger dom också, att det är bra att kämpa, livet är en kamp. De säger att jag aldrig kommer att kunna kämpa så mycket som man måste för att driva ett större företag.

Häromdagen läste jag ett inlägg av Elizabeth Gilbert om att vi inte gör så att jorden snurrar. Allt fortsätter även om vi inte kämpar.

Vad händer om vi tar ett steg tillbaka? Vad händer om vi inser att vi inte kan ha kontroll?

Det skrämmer mig men jag inser att det är sant. Det är faktiskt ganska skönt att inte ha kontroll. Att följa med i det som händer och inte lägga en massa energi på att göra motstånd och kämpa.

Nu vrålar självsabotörera 🙂

Känner du igen dig?

Nästa vecka läser du om hur man kan hantera att vara ensam i allt detta med att bygga webbföretag.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!

På gång

Gratis att delta på en öppen Noffice Mastermind.

Anmäl dig här: https://annaaberg.simplero.com/page/59055

Den 28 mars startar kursen Vänd dina självsabotörer till självhjälpare.

Anmäl dig här: https://annaaberg.simplero.com/page/58433