Sophie Resare skriver om sin syn på tid, pengar och relationer. Jag träffade Sophie första gången då hon signade upp för Extended Freedom Academy. Jag har sedan dess fått följa och imponeras av Sophies driv och excellenta entreprenörsframgångar.

Sophie Resare som driver podden Epic Lifestyle.

Tid, pengar och relationer

Vad i livet är det som vi ofta klagar över? Topp tre är ofta: tid, pengar och relationer.

Ser du någon gemensam nämnare mellan dessa tre element?

Jag skulle säga att kommunikation eller snarare negativt laddad kommunikation är den gemensamma nämnaren när vi beklagar oss över för lite tid, för lite pengar och dåliga relationer.

Hur kan bättre kommunikation ge oss mer tid, mer pengar och bättre relationer?

Om vi börjar med att se över hur vi kommunicerar med oss själva så har vi tagit ett stort steg.
Lyssna till skillnaden mellan:
”Jag hinner aldrig träffa mina vänner”, ”Jag hinner aldrig träna”, ”Jag har inte råd att åka på weekend med väninnorna”.
Till att säga: ”Just nu väljer jag att jobba övertid istället för att umgås”, ”Träningen är inte prioriterad hos mig den här våren”, ”Jag väljer att amortera på lånet istället för att åka på weekend med mina vänner”.

Genom ditt ordval så styr du bort från att vara ett offer till att göra aktiva val och det är en enorm skillnad. Det kräver att man övar, det går inte på första försöket.

Du kommer på det här sättet att uppleva det som om du har mer tid och bättre relationer tack vare rakare kommunikation både med dig själv och omgivningen. Dessutom kan du lägga din energi på att tjäna mer pengar istället för att klaga över att du inte har några.

Ta en stund och reflektera över vad i din kommunikation med dig själv som du kan förbättra. Vad blir din första åtgärd?

Sophie Resare är Beteendevetare och Holistisk Livsstils coach på Epic Living Sweden och driver även podcasten Epic Lifestyle podden.

Anna rekommenderar

Gratis

En digital nomad – får man leva som man vill?

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA

Diamantskäraren

Måndagar kli 12 – 13 studerar vi Buddism och affärer. Häng med kostnadsfritt!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/products/70688-Diamantskareren

Fri utbildning

Jag bjuder på fri utbildning för godhjärtade företagare som vill göra skillnad genom sitt företag.

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Superbilligt

Business as A Practice. Medlemsprogrammet för dig som vill få en ny andlig rutin per månad för att gå från vaghet till klarhet.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/90991

Dyrt

Extended Freedom Academy för coacher! Är du coach och vill leva på att coacha? Jag lovar dig att stanna i Extended Freedom Academy tills du omsätter en miljon per år.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/78505-extended-freedom-academy

Extended Freedom Academy för dig som vill göra skillnad. Jag lovar dig att stanna i Extended till du uppnått det mål du sätter för att göra skillnad.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/89792