Dagens artikel handlar om hur du triangulerar din business så du tjänar mer och jobbar mindre. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

I veckan ramlade jag, vrickat foten och landade på armbågen. Armbågen slogs 4,4 cm ur led. Nu är jag gipsad och ordentligt smärtpåverkad. Vad livet kan förändras på en tiondels sekund! De flesta av de stora livsavgörande händelserna går snabbt. Sedan får man vänja sig efteråt.

triangulera

Ambulans- och akutvårdspersonal var proffsiga, snälla och tog väl hand om mig på Umeå Universitets Sjukhus.

Nu vilar jag och läker på många plan. Jag tycker det är roligare att se mening i allt som händer än att inte göra det, oavsett om det är sant eller inte. Känner att detta är starten på något nytt och laddar för mina två kommande drömmar att skapa: den bästa kärleksrelationen och att skriva urban fiction romaner. Jag har bokat in mig på skrivarkurs på Kreta och i NY. Pirrigt! Nu börjar det 🙂

Triangulera din business

Att triangulera din business är ett smart sätt att sälja genom tre arenor:

  1. webbplats
  2. sociala medier
  3. affiliates (återförsäljare)

Triangulera1

 

Webbplats

Du ska alltid äga din egen domän. Domän köper du via ex vis Loopia, Binero eller iPeer. Bygg din webbplats i WordPress som är gratis och har alla funktioner du behöver.

Här läser du mer om hur du bygger en webbsida: https://annaaberg.se/wordpress/

Din webbplats är navet för all försäljning. Här har du dina tjänster/produkter och all din marknadsföring så som blogg, podcast, webinarier, mejllista mm.

Sociala medier

Du delar din marknadsföring i de sociala medier där dina idealkunder är. Det innebär att du bygger din tribe av idealkunder i sociala medier och får massor av köpsignaler. Det enda du behöver göra är att varje dag följa upp köpsignaler.

Här är mer information om varför idealkunden är viktig: https://annaaberg.se/14-anna-aberg-podcast-idealkunden/ 

Affiliates

Affiliates (återförsäljare) är de som säljer dina tjänster/produkter på webben. Du rekryterar din affiliates i din tribe. De som har köpt dina tjänster/produkter och älskar det du gör pratar om dina tjänster/produkter och säljer. Det är dina raving fans. Rekrytera dina raving fans till affilates och ge dom en kickback på det dom säljer så kommer du att ha mycket roligare på jobbet, tjäna mer och jobba mindre. Det är kul att tjäna mer tillsammans!

Vill du Tjäna Mer pengar? Just nu har vi pilotplatser till utbildningen Tjäna Mer! Häng med du också! Klicka på den här länken: http://annikaelgeskog.simplero.com/products/34026-Smaaforetagare-Tjana-Mer-Pengar

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!