I den här artikeln beskriver Frida Kabo vad frihet betyder för henne. Men först ett par rader från livet som digital nomad

Vi har firat påsk på paradisön Isla Mujeres. En fantastiskt vacker ö. Många tror att det är så jag lever hela tiden. Det är det inte. Jag lessnar snabbt på ”turistlivet”. Det är som att leva ett låssas liv. Jag föredrar att leva som mexikanerna gör när jag är här. Paradisöar ser likadana ut var man helst är i världen. Det riktiga kulturen är mycket mer intressant. Men det är också kul att ta semester ibland och vara vanlig turist:)

Frihet

Paradisön Isla Mujeres.

Jag lärde känna Frida när hon svarade då jag ställde frågan om vad ett medlemsprogram för företagare skulle heta och hon svarade Noffice. Här kan du se och höra hur hon tänkte.

Vad betyder frihet för dig?

När jag skriver det här sitter jag i ett plan över atlanten på väg från fantastiska dagar med Extended Freedom Academy i Mexiko till min familj och livet i Mullhyttan utanför Örebro. Det känns som ett perfekt tillfälle att skriva ett blogginlägg om frihet. Jag är så enormt tacksam över den här resan och friheten jag har i mitt liv. Friheten att resa, friheten att styra min egen tid som egenföretagare, friheten att vara precis där jag vill vara oavsett om det är Mexiko, Nya Zeeland eller Mullhyttan. Jag känner också en frihet i att veta att min familj stöttar mig i det jag gör och finns där när jag kommer hem. Oj, vad det ska bli härligt att krama dem igen. Denna vecka har också en ny frihet landat i mig och det är friheten att vara mig själv. Något som egentligen borde vara självklart.

Det har varit en fantastisk resa och utbildning där hela gruppen har utvecklats enormt. Det största jag har med mig hem är att jag får, kan och vill vara jag. Det har också varit spännande att få prova på livet som digital nomad i Mexiko och ta del av Anna och Annikas vardag. Nu åker jag hem fullmatad med energi, inspiration och kärlek. Det uppstod också väldigt spännande samarbeten som jag ser fram emot att jobba vidare på efter en mysig påsk med familjen.

Under veckan har den sjungande coachen i mig tagit plats. För mig betyder sången väldigt mycket. När jag står på scenen och sjunger så finns det inget annat än den känslan, jag går helt in i sångens budskap och följer musiken. Att ställa mig inför publik och sjunga är lätt för jag vet vad jag vill förmedla och jag är i nuet och mitt i känslan. Det gäller att lyssna och samspela med musiken omkring och magi skapas genom pauser, betoningar och samspel. Det samma händer för mig när jag coachar. Jag går in i känslan och det är i pauserna, betoningarna och budskapet som magin finns. Det är där vi kan gå in och gräva för att hitta nyckeln till något djupare. Det är utforskandet och samspelet som skapar en fantastisk dynamik där vi blir del i något större och skapar något som berör på djupet. Att göra detta fullt ut är frihet för mig. Vad betyder frihet för dig?

Jag skulle vilja hjälpa dig att hitta din väg till frihet så därför erbjuder jag dig kostnadsfritt:
– Sju steg till mer frihet
– mailutskick en gång i veckan som hjälper dig att hitta din inre röst

10 nyfikna personer kommer också få 30 minuters coachsamtal för att snabbt komma framåt. Gäller de 10 första som skriver upp sig.

Skriv upp dig här.

Stort tack till Anna och Annika för en fantastisk utbildning och vistelse i Mexiko!
Funderar du som läser detta på att åka nästa gång så kan jag verkligen rekommendera det!

Hasta la vista México!

Skriv in din mailadress så hörs vi!

Sjungande hälsningar
Frida Kabo

Coach och möjlghetsutforskare

På gång

Gratis att delta på en öppen Noffice Mastermind.

Anmäl dig här: https://annaaberg.simplero.com/page/59055

Den 28 mars startar kursen Vänd dina självsabotörer till självhjälpare.

Anmäl dig här: https://annaaberg.simplero.com/page/58433

Jag ska just till att höja priser på ett års coaching med mig. Vill ge dig en chans att köpa innan jag höjer efter påsk. Skicka mig ett meddelande om du är intresserad!