Den här artikeln handlar om vad som gör en glad. Specifikt vad som gör en glad som entreprenör.

Men först ett par ord från livet som digital nomad. Jag är i London. Förra veckan seglade jag i Oslofjorden, nu är jag i London. Nästa vecka flyger jag till Umeå. Jag älskar mitt liv som digital nomad. Älskar att jobba från en båt i Norge eller ett café i London. Älskar att min vän Chas visar mig Camden, hennes London och att Olav visar mig sina öar i Oslofjorden. Jag känner mig hedrad och tacksam att jag får möjligheten att se världen genom många människors ögon.

Glad

Chas och jag i Camden, London. Chas ska styla min nya Skandinaviska garderob i augusti.

Vad gör dig glad?

Vad gör dig glad? Vad ger dig energi? Vad får dig att skratta? Vad ger dig näring?

De här frågorna är viktiga för att skapa en miljö som  genererar energi så du orkar driva ditt företag. Att driva företag är inte för de veka. Det kräver en hel del. Och det är ditt ansvar att se till att du har energi så att du orkar.

I veckan fick jag till uppgift av min coach att hålla koll på när jag har hög energi och när jag har låg energi. Jag har märkt att jag har låg energi när jag inte säger min sanning. När jag glider lite på vad jag egentligen vill eller då jag försöker vara till lags. Stora energitjuvar som tar glädje.

Det som gör mig glad är att tala min sanning även om det känns sårbart och utelämnande, även om det är små saker.

Jag har lärt mig att ta ansvar för att sätta upp en miljö med en hög nivå av ärlighet för att göra mig glad och hålla en hög energinivå.

Vad gör dig glad?

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/