I den här artikeln lär du dig att säljer mer genom att välja färdiga kanaler för återförsäljning. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

I veckan har Annika och jag föreläst i Jönköping. Vilken fantastisk publik! Det märks att småföretagandet är stort i Småland. Idag tar jag tåget till Köpenhamn och på torsdag flyger jag till Kreta. På Kreta ska jag lära mig av Ann Ljungberg hur man skriver skönlitteratur.

kanaler

Föreläser inför en fantastisk publik av småföretagare i Jönköping.

Mitt nästa mål i livet att skriva en serie fantasyböcker. Jag har under de senaste veckorna gjort idealkundsundersökning och börjar ha god koll på vad mina framtida läsare vill ha i en härlig serie som utspelar sig i en verklighet med en twist.

Jag kommer att skriva böckerna med hjälp avcrowdsoursing i Kickstarter. Det betyder att du kan läsa varje kapitel i boken vart eftersom de skrivs och vara med och påverka hur berättelsen ska utvecklas. Det ska bli fantastiskt kul att samskapa spännande litteratur!

Sälj mer online med färdiga kanaler för återförsäljning

Det finns massor av färdiga kanaler för återförsäljning. Det är en finfin idé att säja sina tjänster och produkter via redan färdiga kanaler återförsäljning.

Det fina med system som exempelvis Blocket, E-bay eller Amazon  är att systemen har trovärdighet genom att de funnits länge. Det känns tryggt och säkert att handla. Ofta har köparen redan lämnat sitt kontonummer i en profil och behöver bara göra ett klick för att köpa. När man går in på Bocket, Amazon eller E-bay så letar man efter det man vill köpa, man är öppen för affär. Det är där du ska vara med dina produkter och tjänster!

På Blocket kan du till och med göra din egen butik!

Exempel på färdiga kanaler för återförsäljning inom alla möjliga områden:

Produkter

Blocket

Amazon

Etsy

E-bay

Tradera

eBid

ioffer

Shopify

Bubbelroom

cqout

Tjänster

Craigslist

Upwork

Freelancer

Vilka kanaler för återförsäljning rekommenderar du? Skriv i kommentarerna!

Nästa vecka får du veta det smartaste sättet för att starta en webbverksamhet!

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!