Eva i Gävle skriver: ”Ett problem jag har är att jag vill så mycket, lite för mycket för mitt eget bästa, och att jag stressas av alla valmöjligheter. Angenäma problem, kan det tyckas, men nog så tröttande.”

I den här artikeln får du veta hur du hanterar alla valmöjligheter för att starta webbföretag. Men först några ord från livet som digital nomad.

Det börjar dra ihop sig. Snart ska väskorna packas efter över tre månader i Playa del Carmen, Mexiko. Det är svårt att förstå att vi varit här så länge, att vi bott tillsammans jag, Annika, hennes döttrar och alla som hälsat på. Det blir spännande att se vilka historier vi kommer att berätta om vår vistelse i Mexiko.

Jag har inte lärt mig så mycket spanska som jag önskat, har överraskats av hur vänliga och hjälpsamma mexikanare är. Jag är grymt less på chicken faijtas men inte Margaritas. Jag kommer att sakna ljuden från djungeln utanför mitt fönster.

Till veckan kommer goda vänner från Los Angeles, vi ska resa till Holbox och nästa söndag börjar konferens med Esther Hicks och Abraham om Attraktionslagen.

Valmöjligheter

Det goda livet som digital nomad i Playa del Carmen, Mexiko.
Fotograf: Viktora Davidsson

Jag är stressad av alla valmöjligheter

Eva i Gävle skriver:

”Ett problem jag har är att jag vill så mycket, lite för mycket för mitt eget bästa, och att jag stressas av alla valmöjligheter. Angenäma problem, kan det tyckas, men nog så tröttande.”

Eller hur! Visst är det tröttande med alla valmöjligheterna!

Det finns hur mycket information som helst om hur man gör för att starta webbföretag. Hur väljer man?

Vi överväldigas av all information samtidigt som information i sig är beroendeframkallande. Vi får kickar av dopamin, vilket hör till kroppens belöningssystem, när vi lär oss nytt. Det kan leda till att vi undviker att ta beslut. Vi stannar hellre kvar i att tillägna oss mer och mer information.

Att acceptera den överväldigade informationen är första steget.

Andra steget är att ta rygg på de du vill bli som.

Umgås med de du vill bli som. Använd samma system som de, ta samma beslut som dom. Det är den effektivaste vägen till att välja. Dessutom är det säkert. Du ser resultatet för de som gått före. Sannolikheten är hög att du når samma resultat.

Det svåra är att ta beslutet. Alla dina självsabotörer kommer att vråla att du gör fel.

Känn lugnet. Jag har varit där. Är där ofta. Det går fint att ta beslut. Om det blev fel så kan du ombestämma dig 😉

Brukar du ombestämma dig?

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Nästa vecka läser du om att komma över att du inte tror på dig själv.

Allt väl!

Anna