Vilket uttryck! Varför världen behöver just dig! Den här artikeln handlar om vad som gör dig unik som företagare. Men först några rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag varit i Umeå och London. Min vän Kadi bjöd in mig att göra en ceremoni i Hampstead Heath för att begrava det gamla och så nya frön för det nya året. Hon kallar det Life Harvest.

Det var en vacker ceremoni med fåglar som kvittrade, solen som gick ner, lövträd, jord, vind och naturligtvis vatten. Det är London! Klart det ska regna lite 🙂

Här är en av texterna vi läste:

I atone in my heart for the mistakes I have made: the recklessness and irresponsibility, the laziness and dishonesty, the harm I have caused to myself or others. I pray for those who I may have hurt, and ask that they be healed of any pain I might have caused them. I vow to be a better person now, that I might rise where before I had fallen, and shine where I had dwelled in darkness.

Efter vi avslutat ceremonin gick vi

vilse och blev räddade av Suliman. Ett äventyr att minnas. Vi är alltid väl hållna. Oavsett vad som händer.

behovs

Vårt altare i Hampstead Heath. 

Varför världen behöver just dig!

Världen behöver just dig! Visst låter det stort och mycket. Men djupt inne i dig vet du att det är sant. Du vet att du har en särskild gåva att bidra med. Eller hur? Det kan hända att du inte vet vad den gåvan är, ännu. Men du vet att den finns där.

Jag kan garantera att de runt dig vet och känner av din gåva mer än du själv.

För några år sedan studerade jag för Marie Forleo (gör det förresten fortfarande, går hennes utbildning nästan varje år). Marie berättade en historia för mig som gjorde att jag förstod varför världen behöver just mig. Jag vill dela med mig av den historien till dig.

Gillar du pizza? frågade Marie.

Javisst!

Hur många pizzerior finns de där du bor?

Jag bodde i Umeå på den tiden och svarade: Kanske 100.

Har du en speciell pizzeria som du gillar?

När hon ställde den frågan pirrade det till i magen av lycka och jag log när jag sa: Absolut! Robertos! Han är nära mig och han gör de absolut bästa pizzorna i Umeå, ja kanske i världen. Han är dyr men det är värt det!

Du ser, det finns plats för 100 pizzerior nära dig. De säljer samma sak. Men du gillar Robertos för han gör pizzor som du gillar, som är perfekta för dig. De andra pizzeriorna gör perfekta pizzor för andra.

Genom den lilla historien förstod jag att det jag levererar och på det sätt jag levererar är det absolut bästa för just mina kunder. Om jag håller tillbaka och inte ger av min gåva så finns jag inte där för dem.

Det är samma lika för dig. Var generös! Du är  behövd för just den du är, för just det sätt som du levererar dina produkter eller tjänster. Undanhåll inte dina kunder din unika gåva!

Nästa vecka får du veta hur du använder din unikhet i marknadsföring!

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här:https://annaaberg.se/fri-utbildning/