Den här artikeln handlar om att falla och vem som håller dig när du faller. De flesta av oss har ingen som håller oss när vi faller. Har du?’

Men först ett par rader från livet som digital nomad! Jag älskar livsstilen på Bali!

Vaknar tidigt, frukost på altanen, lyssnar till dagen som vaknar, barnen som skrattar och går till skolan. Skriver och mediterar. Sedan Yin yoga i nittio minuter på Yogabarn med världsledande yogalärare. På det en fräsch lunch. De behandlar mig som en prinsessa på restaurang Petani. Välkomnar mig med leenden, frågar hur yogan varit, lägger servetten i mitt knä och undrar om jag sitter bra.

Vid kl 14 pratar jag med min suveräna assistent Annika Elgeskog, önskar alla en Annika! Sedan följer härliga samtal med kunder. Middag äter jag på Kafe Atman (Atman betyder själ), eller Kafé som serverar underbar raw food.

Ofta tar jag helt ledigt och åker till Prästen som helar både kropp och själ, tar en SPA dag med goda vänner, åker ner till Seminyak och solar eller deltar i balinesiska cermonier. På onsdag är det en ceremoni för fullmånen.

faller

Vem håller dig när du faller?

Som webbentreprenör skiljer vi oss från anställda. Det krävs av oss att misslyckas många gånger innan vi lyckas. Vi är villiga att ta risker och leva som andra aldrig skulle utsätta sig för, för att sedan leva som andra inte kan leva.

Det är av yttersta vikt att vi umgås med de som håller oss när vi faller.

Vem håller dig när du faller?

Du skapar något nytt och stort, satsar på det som är viktigt. Det är avgörande att ha någon som ser din potential, som håller dig högt i det nya du stiger in i.

De flesta lever i tryggheten med rutiner och komfort. De är inte villiga att förändras. Du är villig att förändras för att leva som du vill, villig att förändra världen.

Bara för att du just nu har ett jobb eller uppdrag som begränsar din frihet, bara för att du just nu inte tjänar så mycket pengar som du behöver och vill så behöver det inte fortsätta att vara så.

Djupt innerst i dig så vet du att det är sant.

De flesta vet inte hur man förändrar livet för att skapa mer frihet, de kan inte ge dig stöd i din process. Bry dig inte om deras råd, de råden kommer ur okunskap och rädsla.

Fokusera på din sanning och omge dig med de som gjort den förändring du vill ha, de stöttar dig för de lever redan det du vill uppnå.

Ett exempel från mitt liv just nu är yoga. Jag är ovig, har haft inflammation i lederna. Jag kan inte stå i ”draken” mer än 10 sekunder. Men jag vill bli den vigaste sjuttioåringen jag kan (en tjugoårsplan). Därför väljer jag att umgås med världens bästa yogalärare.

När jag inte är med de som stöttar mig i mitt yogautövande så ”glömmer” jag att yoga. Jag börjar missköta min kropp och hamnar långt från den förändring jag vill uppnå.

Folk ger mig råd om vad jag ska äta, hur jag ska motionera och det blir en kamp för mig att följa deras råd. En kamp med inre motstånd och många fällor där jag lurar mig själv.

Här på Bali, i tillsammans med de som lever som jag vill leva är allt enkelt. Jag är tacksam och har sinnesfrid. Jag låter mig påverkas av de som redan lever så som jag vill göra.

Att söka stöd hos de som lever som du vill leva är allt du behöver göra, oavsett om det handlar om hälsa, relationer eller webbföretagande.

De flesta vet inte hur förändring fungerar, de kan inte ge dig stöd.

Välj de som har gjort den förändring du vill ha.

Och välj att vara en av dom som vet!

Pay it forward!

Nästa möjlighet att hänga med mig för att bli framgångsrik webbföretagare startar den 26 januari!

Häng med redan nu!

Klicka på den här länken för att få veta hur: Extended Freedom Academy.

Vem håller dig när du faller? Berätta i kommentarerna hur du skapar ditt stöd!

På gång

Noffice bjuder på julkalender för företagare, lucköppningen har redan börjat! Häng med här för massor av gratis grejer som stödjer företagare.

Klicka här: Noffice julkalender.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!