Vem vill du vara om 10 år?

Nu gör jag något som jag aldrig gjort förr! Faktiskt något som inte står på min bucket list. Men tillfället uppstod och … varför inte?

Jag seglar! Och ska segla i en vecka!

Vi kommer att besöka flera vackra platser i Adriatiska havet.

Anna-Aberg-Segelbåt-Maria-B

Fotograf Maria Berg.

Vem vill du vara om 10 år?

Jag satt på segelbåten och filosoferade idag. Kom då att tänka på hur jag levde för 10 år sedan. 2004 var mina barn var 13 och 15 år, jag hade precis köpt hus och startat ett företag för att sälja coachning. Ingen kände till begreppet coach uppe i norra Sverige.

Mitt mål var att göra coachningen känd i norra Sverige, trots att de kalla säljsamtalen jag ringde lär ungefär så här:

– Coaching!? Vad är det för 08 pryl? Nä, det passar inte oss.

Ett par år senare hade jag en blomstrande coachagentur och ett coachutbildningsföretag.

Skulle jag göra den resan en gång till?

Ja, det skulle jag!

Faktum är att jag gjort resan från noll till blomstrande företag många gånger. Eller resan från att drömma om en livsstil till att förverkliga den.

I år reste jag jorden runt, lärde mig laga raw food, fann yin yoga och kommer att, i höst, lära mig spanska.

Två saker som jag lärt mig genom alla nystarter, oavsett om det är livsstil eller företag, är att ha:

 • en stark vision om vem jag vill vara
 • disciplin

En stark vision om vem du vill vara skapar du genom att svara på frågorna nedan.

Vad hände för 10 år sedan i ditt liv?

Vem var du för 10 år sedan?

Vem är du nu?

Om du känner att du inte är där du vill vara, ta det på allvar och fundera på:

Vem vill du vara om 10 år?

Vad vill du ska hända om 10 år?

Min vision ser ut så här:

Om 10 år, 2024 är jag 61 år. Då vill jag vara stark, frisk och ha ett hus i Sverige så jag kan njuta av de svenska somrarna. Resten av året reser jag. Jag vill leva i en kärleksfull relation och umgås ofta med min familj. Om 10 år har jag en blomstrande verksamhet som ger mig glädje, harmoni och lycka.

Om du i din vision ser att du vill jobba mindre och tjäna mer pengar – kolla in det nya medlemsprogrammet Noffice!

Nästa söndag får du en lektion i hur man bygger flera inkomster från en källa!

Missa ingen lektion! Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag!

Comments

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

6 kommentarer

 1. I’ve been surfing on-line greater than three
  hours nowadays, but I never discovered any attention-grabbing article like yours.
  It’s beautiful value sufficient for me. In my view, if all web owners and
  bloggers made good content material as you did, the internet will likely be much more helpful than ever before.

 2. F*ckin’ amazing things here. I am very glad to peer your post. Thanks so much and i’m looking forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 3. I simply want to mention I’m beginner to blogs and actually savored this website. More than likely I’m going to bookmark your website . You definitely come with impressive writings. Thanks a lot for revealing your website.

 4. Hi my loved one! I want to say that this post is awesome, great written and include approximately all significant infos. I¡¦d like to peer extra posts like this .

 5. I simply want to say I am just new to blogging and site-building and certainly liked your web page. Most likely I’m want to bookmark your blog . You certainly have superb well written articles. Thanks a lot for sharing with us your web page.

 6. I just want to mention I am just all new to weblog and actually liked you’re web blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You actually come with tremendous well written articles. Bless you for sharing with us your blog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.