Vill göra skillnad i skolan

Gör du skillnad?

Gör du skillnad? Brinner du för att göra skillnad? Får jag intervjua dig?

Så skrev jag på facebook i måndags. Jag fick 55 svar! Svaren fortsätter att strömma in.

I min förändring till Frihet 2.0, som innebär att jag vill göra skillnad, vill jag undersöka vad det innebär att göra skillnad. Jag vill bli inspirerad, se att göra skillnad från olika perspektiv, lyfta fram de som gör skillnad, se projektidéer, samskapa, dela och inspirera fler till att göra skillnad

En artikel om dagen kommer att publiceras om att göra skillnad. Publiceringen fortsätter så länge artiklar kommer in.

Vill du också vara med? Mejla: anna.aberg @ annaaberg.se skriv Att göra skillnad i rubrikraden så skickar jag dig frågorna.

 

Johanna Nilsson vill göra skillnad i skolans värld. Här är hennes ord:

Vill göra skillnad i skolans värld

Jag är SMART- businesscoach – Your life is your business

Sanning och Självklar, Medvetenhet och Medberoende, Ansvar och Avslappnad, Relationer och Rikedom, Tillit och Talangfull

Jag gör skillnad genom att ta ansvar för mig själv och mitt liv och vara en förebild och inspiration för andra att våga bli sig själva. Våga vara sårbar, öppenhjärtad och se på sig själv som en del av något större där vi skapar vår värld.

Vägen till insikt om att jag är en del av något större och att jag har förmågor som jag aldrig trott på har bidragit till min känsla av utanförskap fast jag var delaktig.

Att leva avstängd bryter ner självkänslan och kraften försvinner. Det kan ta lång tid att lära sig förstå sig själv och se hur man kan använda alla sina erfarenheter till något bra. Villkorslös kärlek har tagit mig halva livet att lista ut att det är det jag behöver ge mig själv först innan jag blir till hjälp för andra.

Min högkänslighet har jag inte förstått att jag har haft. Att andra sett och känt mina krafter förstod jag inte heller men jag fortsatte få på kurs efter kurs utan att fatta varför.

Den sorg jag burit som en mantel genom åren har jag inte förstått att jag haft och inte vetat att jag kunde göra mig av med den och att det skulle förändra mitt liv.

Min förmåga att känna energier och snabbt och enkelt plocka bort det som stör och ger olika symtom är min största tillgång idag. Jag vet att det jag gör tillsammans med andra med liknande förmågor gör skillnad på många sätt.

En förträngd healer är en grå människa som lever i sorg och smärta utan att fatta att livet är något helt annat.

Jag brinner för att hjälpa människor att lära sig älska sig själva och skapa det liv som de själva vill leva. Att leva frisk och hel på det sätt man själv vill och veta att man är bra precis som man är och att vi har tillgång till överflöd om vi bara vågar känna tillit.

Jag när en dröm om att få delta i förändringen av skolsystemet. (Har jobbat i många år som lärare på alla stadier)

Jag älskar att jobba tillsammans med andra och göra förbättringar på alla sätt och jag vet att vi alla behöver lära oss att vara sanna mot oss själva och tillsammans är vi starkare. Det som har gjort att jag vågade starta företag är mitt utbyte av coachande behandlingar med Karin Lundström Rawden . Tillsammans är vi starkare och kan göra mer för världen och det gör vi just nu genom coaching i To Be for Real. Vi har båda upplevt vad utbytet har gjort för oss på alla plan i livet och vi vet att vi behövs så att vi kan hjälpa fler att se sin betydelse för en bättre värld.

Mina tre bästa råd till de som vill göra skillnad

Var sannlyssnare!

Ha glädjero!

Sampausa!

Med sann glädje

Johanna Nilsson

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →